Apple - Mijn Apple ID

Een Apple ID aanmaken

Naam

Geef uw voor- en achternaam op.

Apple ID en wachtwoord

Voer uw primaire e-mailadres als uw Apple ID in. Dit wordt gebruikt als het contact-e-mailadres voor uw account.

Beveiligingsvragen

Selecteer hieronder drie beveiligingsvragen. Aan de hand van deze vragen kunnen we uw identiteit controleren wanneer u uw wachtwoord bent vergeten.

Geboortedatum

In combinatie met de beveiligingsvraag helpt dit ons uw identiteit te verifiëren als u uw wachtwoord bent vergeten of opnieuw wilt instellen.

Herstel-e-mailadres

Geef een herstel-e-mailadres op waarnaar wij een link kunnen sturen om uw identiteit te verifiëren en uw gegevens opnieuw in te instellen mochten er zich in de toekomst beveiligingskwesties voordoen. Dit adres wordt alleen gebruikt voor het communiceren van informatie over uw beveiligingsgegevens. We sturen geen andere berichten naar dit adres.

Postadres

Geef uw postadres op.

Voorkeurstaal

E-mail voorkeuren

We kunnen u op de hoogte houden van nieuws over Apple, nieuwe softwareversies en het laatste nieuws over de producten en diensten van Apple. Let op: e-mailberichten worden opgesteld in de officiële taal/talen van het land waar u woont. Lees het privacybeleid van Apple

Ik wil op de hoogte worden gehouden van nieuws over Apple, nieuwe softwareversies en het laatste nieuws over producten en diensten.
iTunes wordt elke week aangevuld met nieuwe muziekreleases, apps, podcasts en nog veel meer, zoals exclusief materiaal dat alleen via iTunes verkrijgbaar is. Meld je aan voor 'Nieuw in iTunes' en andere iTunes-aanbiedingen.

Typ de tekens in de onderstaande afbeelding.

De letters zijn niet hoofdlettergevoelig.