Apple – Saját Apple ID

Új Apple ID létrehozása.

Név

Adja meg a teljes nevét.

Apple ID és jelszó

Adja meg az elsődleges e-mail címét Apple ID-ként. Ez lesz a fiókja kapcsolattartási e-mail címe.

Biztonsági kérdések

Válasszon ki lent három biztonsági kérdést. A kérdések segítségével ellenőrizni tudjuk személyazonosságát, ha elfelejtené a jelszavát.

Születési dátum

A biztonsági kérdés mellett ez a másik adat, amely lehetővé teszi személyének azonosítását, ha elfelejtené vagy más okból módosítani szeretné jelszavát.

Biztonsági e-mail cím

Adja meg biztonsági e-mail címét, amelyre biztonsági probléma esetén elküldhetjük a személyazonossága igazolására és adatai visszaállítására szolgáló hivatkozást. A címet kizárólag a biztonsági információkkal kapcsolatos kommunikációra használjuk. Nem küldünk semmilyen más típusú üzenetet erre a címre.

Levelezési cím

Adja meg a levelezési címét.

A használni kívánt nyelv

E-mail preferencia

Mindig hozzájuthat a legfrissebb Apple-hírekhez, szoftverfrissítésekhez és az Apple termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos legújabb információkhoz. Fontos tudnivaló: az e-maileket a fiókhoz beállított ország hivatalos nyelvén fogja megkapni. Az Apple adatvédelmi szabályzata

Rendszeres tájékoztatást szeretnék kapni az Apple híreiről, szoftverfrissítéseiről, valamint a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos legfrissebb információkról.
Az iTunes kínálata minden héten újabb zenékkel, alkalmazásokkal, filmekkel, könyvekkel, podcastekkel és sok minden mással bővül – köztük olyan tartalmakkal is, amelyek kizárólag az iTunes áruházban érhetők el. Itt iratkozhatsz fel az iTunes újdonságairól és egyéb ajánlatairól szóló tájékoztatásokra.

Írja be a lenti képen látható karaktereket.

Nincs különbség kis- és nagybetűk között.