Een Apple ID aanmaken

Een Apple ID is uw gebruikersnaam voor alles wat u met Apple doet: winkelen in de iTunes Store, iCloud inschakelen op al uw apparaten, iets kopen in de Apple Online Store, een reservering maken bij een Apple Retail Store, toegang krijgen tot de Apple Support-website en nog veel meer.

Lees het privacybeleid van Apple

Een Apple ID aanmaken

Naam

Geef uw voor- en achternaam op.

Apple ID en wachtwoord

Voer uw primaire e-mailadres als uw Apple ID in. Dit wordt gebruikt als het contact-e-mailadres voor uw account.

attention Geef de gewenste Apple ID op. Dit e-mailadres wordt al met een andere Apple ID gebruikt. U kunt geen Apple ID aanmaken met dit e-mailadres. Probeer opnieuw met een ander e-mailadres.

recycle domain

Uw wachtwoord moet een hoofdletter en een kleine letter bevatten. Uw wachtwoord moet een hoofdletter en een kleine letter bevatten. Uw wachtwoord moet een cijfer bevatten. Uw wachtwoord mag niet meer dan 2 opeenvolgende identieke tekens bevatten. Uw wachtwoord mag niet hetzelfde zijn als de gebruikersnaam. Uw wachtwoord moet uit minimaal 8 tekens bestaan. Dit wachtwoord is te eenvoudig en kan makkelijk worden geraden. Probeer meerdere woorden of een zin te gebruiken. Wachtwoordkwaliteit:

password rules

Beveiligingsvragen

Selecteer hieronder drie beveiligingsvragen. Aan de hand van deze vragen kunnen we uw identiteit verifiëren wanneer u uw wachtwoord bent vergeten.

Antwoorden op beveiligingsvragen moeten ten minste 3 tekens bevatten.

Antwoorden op beveiligingsvragen moeten ten minste 3 tekens bevatten.

Antwoorden op beveiligingsvragen moeten ten minste 3 tekens bevatten.

Geboortedatum

In combinatie met de beveiligingsvraag helpt dit ons uw identiteit te verifiëren als u uw wachtwoord bent vergeten of opnieuw wilt instellen.

Herstel-e-mailadres

Geef een herstel-e-mailadres op waarnaar wij een link kunnen sturen om uw identiteit te verifiëren en uw gegevens opnieuw in te stellen mochten er zich in de toekomst beveiligingskwesties voordoen. Dit adres wordt alleen gebruikt voor het communiceren van informatie over uw beveiligingsgegevens. We sturen geen andere berichten naar dit adres.

attention

black arrow

Postadres

Geef uw postadres op.

Voorkeurstaal

E-mail voorkeuren

Blijf op de hoogte van nieuws over Apple, software-updates en het laatste nieuws over producten en diensten van Apple. E-mailberichten worden opgesteld in de officiële taal/talen van het land waar u woont. Lees het privacybeleid van Apple

Ontvang aankondigingen, aanbevelingen, en updates over Apple producten, services, software-updates en meer.

Ontvang aanbevelingen, de nieuwste releases, speciale aanbiedingen en exclusief materiaal voor muziek, apps, films, tv, boeken, podcasts en meer.

Typ de tekens in de onderstaande afbeelding.

CAPTCHA, image
captcha audio image De letters zijn niet hoofdlettergevoelig.