Új Apple ID létrehozása.

Az Apple ID a felhasználóneve az Apple felé, mellyel többek között vásárolhat az iTunes Store-ban, bekapcsolhatja az iCloudot készülékein, vásárolhat az Apple Online Store-ból, foglalhat az Apple Store üzletben és elérheti az Apple Támogatás webhelyét.

Az Apple adatvédelmi szabályzata

Új Apple ID létrehozása.

Név

Adja meg a teljes nevét.

Apple ID és jelszó

Adja meg az elsődleges e-mail címét Apple ID-ként. Ez lesz a fiókja kapcsolattartási e-mail címe.

attention Adja meg a használni kívánt Apple ID-t. Ez az e-mail cím nem használható Apple ID-ként. Előfordulhat, hogy már van ehhez az e-mail címhez hozzárendelt Apple ID-ja. Próbálja újra vagy jelentkezzen be meglévő Apple ID-ja segítségével. Ezzel az e-mail címmel nem hozhat létre Apple ID-t. Próbálkozzon újra egy másik e-mail címmel.

recycle domain

A jelszónak tartalmaznia kell legalább egy kisbetűt. A jelszónak tartalmaznia kell legalább egy nagybetűt. A jelszónak tartalmaznia kell legalább egy számot. A jelszó nem tartalmazhat kettőnél több, egymást követő azonos karaktert. A jelszó nem egyezhet meg a fióknévvel. A jelszónak legalább 8 karakterből kell állnia. Bonyolultabb jelszó szükséges. Ilyen többféleképpen alkotható, például egy mondat szavainak egybeírásával vagy a szavak első betűinek kombinálásával. Jelszó erőssége:

password rules

Biztonsági kérdések

Válasszon ki három biztonsági kérdést. A kérdések segítségével ellenőrizni tudjuk személyazonosságát, ha elfelejtené a jelszavát.

Biztonsági okokból adjon meg egy ennél hosszabb választ.

Biztonsági okokból adjon meg egy ennél hosszabb választ.

Biztonsági okokból adjon meg egy ennél hosszabb választ.

Születési dátum

A biztonsági kérdés mellett ez a másik adat, amely lehetővé teszi személyének azonosítását, ha elfelejtené vagy más okból módosítani szeretné jelszavát.

Biztonsági e-mail cím

Adja meg biztonsági e-mail címét, amelyre biztonsági probléma esetén elküldhetjük a személyazonossága igazolására és adatai visszaállítására szolgáló hivatkozást. A címet kizárólag a biztonsági információkkal kapcsolatos kommunikációra használjuk. Nem küldünk semmilyen más típusú üzenetet erre a címre.

attention

black arrow

Levelezési cím

Adja meg a levelezési címét.

Preferált nyelv

E-mail preferencia

Mindig hozzájuthat a legfrissebb Apple-hírekhez, szoftverfrissítésekhez és az Apple termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos legújabb információkhoz. Fontos tudnivaló: az e-maileket a fiókhoz beállított ország hivatalos nyelvén fogja megkapni. Az Apple adatvédelmi szabályzata

Rendszeres tájékoztatást szeretnék kapni az Apple híreiről, szoftverfrissítéseiről, valamint a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos legfrissebb információkról.

Az iTunes kínálata minden héten újabb zenékkel, alkalmazásokkal, filmekkel, könyvekkel, podcastekkel és sok minden mással bővül – köztük olyan tartalmakkal is, amelyek kizárólag az iTunes áruházban érhetők el. Itt iratkozhatsz fel az iTunes újdonságairól és egyéb ajánlatairól szóló tájékoztatásokra.

Írja be a lenti képen látható karaktereket.

CAPTCHA, image
captcha audio image Nincs különbség kis- és nagybetűk között.